About us

TripleCo, een introductie

Een foto van John Jeckmans

TripleCo is in 2004 opgericht door John Jeckmans en richt zich hoofdzakelijk op het kickstarten van veranderingsprocessen in mens en organisatie.

Niet de zogenaamde quick win van een opgelegde verandering, een die meestal weer verdampt. Maar een vanuit de top gewenste en door de basis gedragen en daarmee geborgde duurzame verandering.

 

Wanneer u eens van gedachten wilt wisselen hoe een voedingsbodem te creëren voor duurzame verandering, een verandering die minder energie kost en vaak zelfs energie oplevert, neem dan contact op via www.tripleco.nl.

TripleCo Solutions is als separate activiteit toegevoegd met als simpel doel technologie, apparaten en componenten naar de markt te krijgen. Niet slechts als business development, maar ook het gewoon leveren van praktische oplossingen voor verschillende onvolkomenheden die je zo nogal eens tegenkomt bij bovenstaande veranderingsprocessen. Sleutelwoorden zijn energiebesparend, energieleverend, aan elkaar knopen van verschillende manieren van kijken en beoordelen.